Hoe ver ben jij met online adverteren?

Voor het ene bedrijf is online adverteren een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie, het andere bedrijf moet de eerste stap nog zetten. Als online advertising specialist adviseren wij op strategisch en tactisch niveau over bestaande of nieuwe advertentiecampagnes. Of het nu gaat om het vermarkten van producten, diensten, ideeën, websites of apps. Daarnaast nemen we op operationeel niveau campagnemanagement deels of volledig uit handen.

Kies nauwkeurig die deelgebieden waarop je onze hulp goed kunt gebruiken, of gooi al je online advertentiezorgen als één pakket over de schutting. Vinden we leuk. En dan kun je rustig verder met wat jij leuk vindt!

Kanalen

Google AdWords Search
Adverteer in de zoekmachine van Google. Dit is dé manier om consumenten te bereiken die actief op zoek zijn naar een product of dienst. Wereldwijd, of juist hyperlokaal!

Google Display Network
Een uitgebreid en gevarieerd netwerk van miljoenen webpagina’s, die ruimte voor advertenties aanbieden. Dankzij intelligente tactieken als remarketing bereik je de meest relevante consumenten.

Facebook advertenties
Adverteren op het grootste sociale netwerk ter wereld biedt de gelegenheid om onderdeel te worden van de identiteit van de consument. De perfecte manier om je bedrijf op laagdrempelige manier te profileren.

Twitter advertenties
Voor actiematige campagnes een wondermiddel. Nog niet zo lang beschikbaar in Nederland, maar voor het vermarkten van apps en games en het werven van leden en abonnees zeer geschikt!

YouTube videoadvertenties
Adverteren voorafgaand aan een YouTube video heeft een stevig effect. Werkt uitstekend voor het branden van een product en biedt door de combinatie van beeld en geluid een dynamische ervaring.

Media-inkoop
Prominente posities op gezaghebbende websites geven het aanzien van zo’n site door aan de adverteerder. Advertenties op deze posities zijn vaak het vlaggenschip van een campagne!

Instagram advertenties
Het jongere broertje van Facebook heeft enorm gewonnen in populariteit het afgelopen jaar. Maak gebruik van het enorme bereik en de visuele aantrekkingskracht van Instagram!